Buitenkozijnen

Onze kozijnen worden geheel vervaardigd naar de wens van onze klanten. Er wordt veelal hardhout gebruikt al dan niet met FSC-keurmerk. Reeds vanaf de offertefase van een project proberen wij zoveel mogelijk met onze klanten mee te denken aan mogelijke uitvoeringen en oplossingen voor eventuele problemen. Ook tijdens de uitvoeringsfase houden wij het productieproces en de planning nauwlettend in de gaten om zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen.

Onze kozijnen worden doorgaans compleet geleverd. Deuren en ramen worden afgehangen in de kozijnen en alle hang en sluitwerk, inclusief deurbeslag wordt gemonteerd.

Of het nu gaat om standaard kozijnen, toogwerk, buitenstandaard maatvoeringen of traditionele oude details met kraalprofielen en dergelijke. Bij timmerfabriek Kappert kunnen we alles maken.


Waarom houten kozijnen:
- Hout is Mooi
- Hout is Sterk
- Hout is milieuvriendelijk
- Hout is veilig
- Hout is isolerend
- Hout is te onderhouden
- Hout is veelzijdig
- Hout is duurzaam
- Hout is CO2 vastleggend
- Hout is recyclebaar

Hout wordt al vele eeuwen toegepast als bouwmateriaal. Ook kozijnen en deuren worden al sinds mensenheugenis gemaakt van hout. Hout heeft zich door de eeuwen heen bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn. In een overzicht willen we laten zien dat kozijnen en deuren gemaakt van hout in alle stadia van de gebruikscyclus de beste keus is. Of het nu om duurzaamheid, milieubelasting of uitstraling gaat, hout heeft duidelijke voordelen ten opzichte van andere gebruikte materialen.

Vraag hier vrijblijvend informatie aan